Η κριτής του My Style Rocks και μοντέλο, Έβελυν Καζαντζόγλου, έκανε μια δημόσια εμφάνιση φορώντας ολόσωμη τζιν φόρμα, ένα κομμάτι το οποίο είναι διαχρονικό ωστόσο φέτος έχει επανέλθει με bold διαθέσεις στα πράγματα της μόδας.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου την επέλεξε σε μια εκδοχή με μακριά μανίκια και την συνδύασε με μια δερμάτινη καμπαρντίνα σε ταμπά χρώμα, καφέ τσάντα φάκελο και επώνυμες γόβες. Επίσης, άφησε το εσώρουχό της να φαίνεται μέσα από το σύνολο, κάτι που επίσης είναι μεγάλη τάση τελευταία, καθώς τα εσώρουχα αποκτούν πλέον δικαίωμα στη θέα – πάντα με κομψό και διακριτικό τρόπο.

Γιατί η ντένιμ ολόσωμη φόρμα αποτελεί διαχρονικό κομμάτι

Η τζιν ολόσωμη φόρμα, επίσης γνωστή ως «denim jumpsuit» ή «denim romper», αρχικά εμφανίστηκε στη μόδα στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και έκτοτε επανέρχεται περιοδικά σε διάφορες μορφές, στιλ και εκδοχές: κοντή, μακριά, αμάνικη, με κοντά ή με μακριά μανίκια.

Οι ολόσωμες ντένιμ φόρμες είναι εξαιρετικά ευέλικτες, καθώς μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις. Μπορείτε να τις φορέσετε καθημερινά με sneakers για ένα χαλαρό και άνετο ντύσιμο, ή με ψηλοτάκουνα παπούτσια για μια πιο elegant εμφάνιση. Επιπλέον, μπορείτε να τις συνδυάσετε με αξεσουάρ όπως ζώνες, καπέλα ή κοσμήματα για να προσθέσετε ενδιαφέρον και προσωπικό ύφος.

Ένας από τους λόγους που η τζιν ολόσωμη φόρμα είναι τόσο δημοφιλής, είναι η άνεσή της. Οι φόρμες αυτού του τύπου προσφέρουν ελευθερία κίνησης και είναι ιδανικές για δραστηριότητες όπως η βόλτα, οι εκδρομές ή ακόμη και ο χορός.

Τέλος, η τζιν ολόσωμη φόρμα είναι ένα ρούχο πολύ ευπροσάρμοστο στην γκαρνταρόμπα σας, καθώς φοριέται όλες τις εποχές του χρόνου με μικρές προσαρμογές στα εξαρτήματα και τα αξεσουάρ που τη συνοδεύουν.

Tι μπορείτε να αγοράσετε

Τζιν ολόσωμη φόρμα εργασίας 39,99 €
Τζιν ολόσωμη φόρμα εργασίας 89,99 €
Μακριά ολόσωμη φόρμα ντένιμ TRF 45,95€
Ολόσωμη φόρμα τζιν κοντομάνικη 55,99€