Την ώρα που οι διοικούντες της ΑΕΚ κάνουν την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, στο «τραπέζι» έπεσε και το όνομα του Νέναντ Κοβάτσεβιτς για μία θέση στην «κιτρινόμαυρη» μεσαία γραμμή. Μένει ο Μαϊστόροβιτς.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να τελειώσει είτε θετικά, είτε αρνητικά η υπόθεση του Μπάμπα Μπούμπα Ντιόπ για την ΑΕΚ, αφού οι ιθύνοντες της «Ένωσης» επιχειρούν την… ύστατη προσπάθεια, ώστε να αποκτήσουν τον πολύπειρο μέσο της Πόρτσμουθ.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η Πόρτσμουθ επιμένει πως δεν παραχωρεί τον Σενεγαλέζο μέσο… δωρεάν, στις τάξεις της ΑΕΚ όμως υπάρχει αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας και μέσα από αυτή προκύπτει ότι ο 32χρονος άσος θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», έστω και αν χρειαστεί τελικά να δοθεί ένα μικρό ποσό στην αγγλική ομάδα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο «κιτρινόμαυρο» μεταγραφικό προσκήνιο το όνομα του Νέναντ Κοβάτσεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Λανς και την περασμένη σεζόν είχε συνολικά 30 συμμετοχές με τον γαλλικό σύλλογο.

Δεν πάει… πουθενά ο Μαϊστόροβιτς!

Παράλληλα, κατηγορηματικά διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ η φημολογία πως προτίθεται να παραχωρήσει και μάλιστα ως… ελεύθερο τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στον Ολυμπιακό.
Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Σουηδού αμυντικού που έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στον σύλλογο αλλά δεν συζητούν να τον δώσουν δωρεάν σε ανταγωνιστική ομάδα.

«Μπαίνει» και ο Σκόκο

Τέλος, με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία της ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς των προπονήσεων και από την Τετάρτη αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και τον Νάτσο Σκόκο, οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει λίγες ημέρες μεγαλύτερη άδεια λόγω εθνικών υποχρεώσεων και ενός προσωπικού προβλήματος αντίστοιχα.
Όσον αφορά στον Ράφικ Τζεμπούρ, θα ενταχθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ στις 17 Ιουλίου, καθώς συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Υπενθυμίζεται πως στις 6 Ιουλίου η αποστολή της «Ένωσης» θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ.

Πηγή: gazzetta.gr