Την τελευταία στιγμή θα κριθεί το μέλλον του Ραφίνια που μετά την έλευση του Κένι Λαλά επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλον στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η μεταγραφή του Κένι Λαλά αλλάζει τα δεδομένα ως προς το έμψυχο δυναμικό των Πειραιωτών και με αφορμή το γεγονός ότι ο Ραφίνια τέθηκε εκτός από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης τέθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου το ζήτημα της μίας αποχώρησης ενός δεξιού μπακ. Ο Ραφίνια είναι ο μπακ που επηρεάζεται πιο πολύ από κάθε άλλον με την απόκτηση του Γάλλου δεξιού μπακ.

Σε αυτή τη φάση τελικές εξελίξεις δεν υπάρχουν, οπότε όπως φαίνεται τη Δευτέρα θα κριθούν όλα για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Ραφίνια έχει ως γνωστόν ένα συμβόλαιο του 1.5 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να βρει ένα έστω επαρκές συμβόλαιο για να αποχωρήσει οριστικά.

Υπάρχει όμως και το σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθεί η χρυσή τομή με το συμβόλαιό του για να φύγει. Επιπλέον τα δεξιά μπακ του ρόστερ με τον Λαλά γίνονται τέσσερα ενώ ο Ανδρούτσος έχει ανέβει ιδιαίτερα ψηλά στην ιεραρχία του Μαρτίνς.

Πηγή: gazzetta.gr