Η Λίβερπουλ δίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παράλληλα όμως ψάχνει να βρει και τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ κερδίζει συνεχώς έδαφος η περίπτωση του Άρνε Σλοτ της Φέγενορντ.

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League οι Κόκκινοι ισοβαθμούν στην 1η θέση με την Άρσεναλ, στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Τα πάντα, με λίγα λόγια, είναι πιθανά και αυτό δεν ισχύει μόνο για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα αλλά και για το ποιος θα είναι ο προπονητής της Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν.

Με τον Κλοπ να έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι θα φύγει, η διοίκηση έχει συζητήσει με διάφορους υποψήφιους και ανάμεσα σε αυτούς το Sky Sports ξεχωρίζει πλέον τον Σλοτ, ο οποίος φέρεται να κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους.

Ο 45χρονος Ολλανδός άρχισε να φτιάχνει το όνομά του στην Άλκμααρ τη σεζόν 2019-20 και από το καλοκαίρι του 2021 είναι στη Φέγενορντ, με την οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και φέτος το κύπελλο Ολλανδίας, ξεχωρίζοντας για το επιθετικό στυλ παιχνιδιού και για τη δουλειά που κάνει με νεαρούς παίκτες.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ούτε με τον Σλοτ, με το θέμα να παραμένει ανοιχτό.