Έτοιμος να κάνει… τρελά πράγματα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός AKTOR καταφέρει να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, την κάμερα της Nova.

Αναλυτικά:

«Είναι σαν μια ακόμη μέρα στο γραφείο. Περιμένουμε το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, θέλουμε να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά νομίζω ότι η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και θα είμαστε έτοιμοι».
Πειράζεις τον αδελφό σου επειδή θα είσαι εκεί και αυτός όχι; «Όχι, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, το 5ο ματς στη Βαρκελώνη, ήταν μια σκληρή ήττα για τον αδελφό μου αλλά θα του δημιουργήσει κίνητρα για την επόμενη σεζόν».

Για την πρόκριση στο Final-4: «Πάντοτε πίστευα στο ταλέντο και τους σπουδαίους παίκτες που έχουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά αυτό το περιμένεις από μια καινούργια ομάδα, Νομίζω ότι ο χρόνος λειτούργησε και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι δεύτερος στην Ευρωλίγκα και πρώτος στην Ελλάδα, Είναι μια πολύ καλή σεζόν και θέλουμε να την τελειώσουμε δυνατά και δικαιούμαστε όλη την πίστωση για αυτό. Δουλέψαμε αληθινά πολύ σκληρά και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή της χρονιάς. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, νικητήρια σουτ που μπήκαν άλλα που τα χάσαμε, παρατάσεις που χάσαμε αλλά πάντα εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, εμπιστευόμαστε την ομάδα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα».

Για τον άλλο ημιτελικό: «Θα είναι παιχνίδι με ένταση, σκληρό ματς, θέλουν να ξαναπάιξουν τελικό όπως έκαναν πέρσι και πρόπερσι. Δεν θα είναι εύκολο ματς, Είναι ένα παιχνίδι, η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αλλά σε ένα παιχνίδι τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για το ενδεχόμενο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός και πώς θα το πανηγυρίσει:«Εάν κερδίσουμε την Ευρωλίγκα θα κάνω τρελά πράγματα, δεν θα κάνω μόνο ένα τατουάζ».