Στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport 103 fm μίλησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. Το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του…

Για τον Μάριο Μπερέτα: «Έχει έρθει ένας καινούριος προπονητής και όπως είναι φυσικό υπάρχουν διαφορές με τον προηγούμενο. Ο Μπερέτα από όσο έχω παρακολουθήσει κάνει πολύ καλή δουλειά και στις προπονήσεις το κλίμα είναι πολύ καλό. Είναι κάτι το οποίο φαίνεται και μπορώ να το καταλάβω και από την ψυχολογία των παικτών».

Για την ομάδα: «Σίγουρα οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν τον καινούριο προπονητή, ο οποίος τώρα τους γνωρίζει. Αυτές τις μέρες δεν είχαμε σύμμαχο και τον καιρό, καθώς έχει πολύ ζέστη. Ελπίζω στην Γερμανία τα πράγματα να είναι καλύτερα, αν και από ότι μαθαίνω έχει και εκεί μίνι καύσωνα».

Για την προετοιμασία της ομάδας που θα λάβει χώρα στην Γερμανία σε λίγες ημέρες: «Το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο στην Γερμανία είναι έντονο. Το ζήσαμε και το 2007 που πήγαμε κοντά στο Αννόβερο για προετοιμασία, όπως και τα τελευταία δύο χρόνια που βρεθήκαμε στην Ολλανδία. Ο κόσμος και εκεί δείχνει την μεγάλη αγάπη του στην ομάδα, όπως ο κόσμος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω πως οι δύσκολες ώρες της προπόνησης για τους παίκτες θα περνάνε πιο ευχάριστα με τις φωνές και τα τραγούδια των φίλων του ΠΑΟΚ».