Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, για λογαριασμό του οποίου έχει ήδη έρθει στην Ελλάδα ο Πασκάλ Γιάνσεν που θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, με την πορτογαλική A Bola να περιμένει απλά την ανακοίνωση του κλαμπ.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε τους Ερυθρόλευκους στις 5 Δεκεμβρίου παίρνοντας τη θέση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και από τότε η ομάδα έχει δώσει 11 αγώνες με απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Απολογισμός που δεν αρέσει στους ανθρώπους των Πειραιωτών, οι οποίοι είδαν την ομάδα να βγαίνει από τη μάχη του πρωταθλήματος και να αποκλείεται και στο κύπελλο Ελλάδας.

Όλα δείχνουν, επομένως, ότι θα υπάρξει νέα αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό, με την A Bola να το θεωρεί σίγουρο αυτό και να προαναγγέλει το τέλος του Καρβαλιάλ, για τον οποίο γράφει ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Πέδρο Σίλβα, του αθλητικού διευθυντή που αποχώρησε από την ΠΑΕ λόγω διαφωνιών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πορτογαλικό Μέσο, μάλιστα, αναφέρεται και στις εξελίξεις με τον Πασκάλ Γιάνσεν, σημειώνοντας πως αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Καρβαλιάλ.