Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (25/1) ο Νταβίντ Κάρμο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μετά τη συμφωνία που υπάρχει με την Πόρτο, την ίδια ώρα που η ΠΑΕ διαψεύδει τα όσα λένε στην Ιταλία για επαφές με τη Φιορεντίνα για τον Γιόσιπ Μπρέκαλο.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν εδώ και καιρό στόχος των Ερυθρόλευκων και αυτός ήταν και ο λόγος που επέμειναν στις συζητήσεις με την Πόρτο, μέχρι που υπήρξε τελικά συμφωνία. Μια συμφωνία που προβλέπει τα εξής: Οι Πειραιώτες θα πάρουν τον παίκτη ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν για 250.000 ευρώ και θα πρέπει να δώσουν άλλα τόσα αν κατακτήσουν το πρωτάθλημα ενώ προβλέπεται οψιόν αγοράς του για 18 εκατ. ευρώ.

Το ποσό είναι τόσο μεγάλο επειδή πριν δύο χρόνια οι «Δράκοι» είχαν δώσει 20 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν από τη Μπράγκα, ομάδα στην οποία είχε συνεργαστεί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, η παρουσία του οποίου στον πάγκο του Ολυμπιακού πλέον έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να επιμένει ο Κάρμο και να πειστεί και η Πόρτο.

Το μόνο που απομένει, επομένως, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να περάσει ο Πορτογάλος στόπερ τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί, κάτι που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (26/1).

Διάψευση για Μπρέκαλο

Την ίδια ώρα, από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι δεν ισχύουν τα όσα γράφουν στην Ιταλία για επαφές με τη Φιορεντίνα με στόχο την απόκτηση του Μπρέκαλο. Ο 25χρονος Κροάτης αριστερός εξτρέμ δεν αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος μιλάει με την Τορίνο για τον Νεμάνια Ράντονιτς, με τις διαπραγματεύσεις να μην είναι εύκολες.