Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο που αναμένεται στην Αθήνα μέχρι και την Πέμπτη (26/1), με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, από εκεί και πέρα, να αναφέρονται στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας των δύο κλαμπ.

Το όνομα του 24χρονου κεντρικού αμυντικού έπαιζε εδώ και καιρό στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων και τελικά οι συζητήσεις προχώρησαν και τα προσεχή 24ωρα θα ενταχθεί στην ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ολοκλήρωση του deal σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

Ένα deal που προβλέπει, επίσης σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, τα εξής: Ο Ολυμπιακός θα πάρει ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν τον Κάρμο για 600.000 ευρώ και παράλληλα θα καλύψει το συμβόλαιό του για αυτό το διάστημα.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του, αλλά σε μια τέτοια περίπτωση οι Πειραιώτες θα πρέπει να δώσουν στην Πόρτο το ποσό των 18 εκατ. ευρώ. Αυτό, τουλάχιστον, είναι το ποσό στο οποίο συμφώνησαν τώρα οι δύο πλευρές, γιατί αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει όντως να τον αγοράσει το προσεχές καλοκαίρι τότε μπορεί να υπάρξει νέα συμφωνία για λιγότερα λεφτά.