Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι με προορισμό την Μπαρτσελόνα ή τη Σαουδική Αραβία έβαλε το περιβάλλον του Αργεντινού σούπερ σταρ αναφέροντας πως στο μυαλό του βρίσκονται μονάχα η ομάδα του MLS και η Εθνική Αργεντινής.

Μετά από τον αποκλεισμό της Ίντερ Μαϊάμι από τα playoffs του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «φούντωσαν» εκ νέου τα μεταγραφικά σενάρια για το αν ο Μέσι θα μπορούσε να πάει ως δανεικός στην Μπάρτσα, την ομάδα της καρδιάς του ή ακόμη και στη Σαουδική Αραβία, που προτού επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ άπλωνε χρυσάφι στα πόδια του.

Η ιδέα ήταν πως οι «μπλαουγκράνα» και οι Σαουδάραβες θα επιχειρούσαν να τον πείσουν, αφού θα παραμείνει περί τους τρεις μήνες ανενεργός προτού παίξει και πάλι κάποιο επίσημο ματς με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, εξειδικευμένος σε μεταγραφικά ζητήματα, αποκάλυψε μέσα από το κανάλι του στο Youtube πως ο Λιονέλ Μέσι δεν σκέφτεται να το… κουνήσει από τη Φλόριντα. Άλλωστε, στόχος του είναι να φτάσει και πάλι στο μάξιμουμ της φυσικής του κατάστασης και να κάνει μια καλή προετοιμασία αφού αντιμετώπισε τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

«Η Μπαρτσελόνα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ»

Στο μεταξύ, από τη μεριά της, η Μπαρτσελόνα διέρρευσε πως ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι με τη μορφή δανεικού από την Ίντερ Μαϊάμι. Ούτε η διοίκηση, αλλά ούτε και το προπονητικό τιμ σκέφτηκε να στραφεί στον 35χρονο επιθετικό, αλλά ούτε κι εκείνος έκανε κάποιο άνοιγμα που σημαίνει πως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον σύλλογο στον οποίο ανήκει τώρα.

Επιπλέον, αναφέρει δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσε να τον εγγράψει στο ρόστερ της στην La Liga ώστε να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί εξαιτίας της προβληματικής οικονομικής της κατάστασης.