Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ανέφερε πως διαψεύδει δηλώσεις με βάσεις τις οποίες φέρεται να παρέπεμψε συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών στην Εκκλησία για παρηγοριά.

Μιλώντας στο 9o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είπε πως «ο λόγος που μέχρι στιγμής δεν τοποθετήθηκα είναι από σεβασμό στα νεκρά παιδιά, στα θύματα του δυστυχήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οιονδήποτε συγγενή προσέφυγε σε μένα για να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε, τον παρέπεμψα για παρηγοριά στην Εκκλησία».

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οιονδήποτε συγγενή προσέφυγε σε μένα για να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε, τον παρέπεμψα για παρηγοριά στην Εκκλησία. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται. Θα ήταν απάνθρωπο – και για όσους με γνωρίζουν δεν μου ταιριάζει. Αψευδής μάρτυς είναι η παραγγελία στην Εισαγγελία Λάρισας που λέω ότι πρέπει να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συγγενών», είπε χαρακτηριστικά με βάση την ΕΡΤ.

Επίσης, ανέφερε ότι «δεν είμαι απέναντι τους, αντίθετα είμαι μαζί τους».

«Έχει αποσταλεί στην Αγγλία βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο έχει εξεταστεί εδώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά εστάλη για να διερευνηθεί πλήρως από εξειδικευμένο προσωπικό αν η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε κάτι άλλο πέραν των δηλωθέντων εμπορευμάτων», πρόσθεσε στη συνέχεια μεταξύ άλλων δηλώσεων που έκανε.