Την Παρασκευή κλείνει η πλατφόρμα υποψηφιοτήτων βουλευτών που έχει ανοίξει εδώ και ημέρες η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής, με το ενδιαφέρον να είναι ιδιαίτερα αυξημένο, όπως τονίζουν πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως έχει τονίσει ο επικεφαλής της Επιτροπής Ευάγγελος Αργύρης, «στόχος μας είναι να ανοίξουμε τις πόρτες στην κοινωνία και να οικοδομήσουμε ένα σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που με αφετηρία τις διαχρονικές αρχές και αξίες μας, προσδοκά να χαράξει μια νέα πορεία, συμβατή με τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.

Η πύκνωση των γραμμών του Κινήματος μας από πρόσωπα που, με την ιδιότητα του βουλευτή, θα υπηρετήσουν τις ανάγκες της κοινωνίας, αναδεικνύεται σε προτεραιότητα. Η Επιτροπή Επιλογής Υποψήφιων Βουλευτών, με γνώμονα την ευρύτητα, την διαφάνεια και την αξιοκρατία, θα συντάξει τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών ανά νομό και εκλογική περιφέρεια».

Πού υποβάλλεται η αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, μέλη ή φίλοι του κινήματος θα υποβάλλουν μέχρι μεθαύριο αίτηση υποψηφιότητας και ένα σύντομο βιογραφικό στο email της Επιτροπής Ψηφοδελτίων: [email protected].

Στόχος της Επιτροπής είναι, σε ένα μήνα από την ανακοίνωση και την έναρξη των διαδικασιών, να έχει το πρώτο μητρώο υποψηφίων προς ένταξη στις λίστες των ψηφοδελτίων, τα οποία θα εγκριθούν από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και τα όργανα του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης.