Ο «Σασμός» είναι μια από τις σειρές αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, «έγραψε» στις καρδιές των τηλεθεατών ενώ όλοι ανυπομονούν για τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Πολλές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς, με πολλούς χαρακτήρες να αποχωρούν, άλλους να πεθαίνουν και άλλους να εισέρχονται.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα δούμε στα καινούργια επεισόδια του «Σασμού» είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο τηλεοπτικός «Μελέτης» που απολαμβάναμε εδώ και τρία χρόνια στο καστ των «Άγριων Μελισσών», εισβάλλει στη σειρά του Alpha σε ρόλο αστυνομικού και πρόκειται να αφήσει το δικό του στίγμα στην πλοκή.

Μάλιστα, πήραμε ήδη μία γεύση από τον ηθοποιό στα σετ των γυρισμάτων μέσα από φωτογραφία που ποζάρει με τη Δανάη Παπππά και Νεκταρία Γιαννουδάκη που υποδύονται τη Θοδώρα και τη Σοφία Αντωνακάκη.

Ο Γιάννης Κουκουράκης χαλαρώνει στην πισίνα και αναστενάζει ο γυναικείος πληθυσμός

Ένας άλλος πρωταγωνιστής τώρα από τις «Άγριες Μέλισσες», ο Γιάννης Κουκουράκης, ο τηλεοπτικός «Κωνσταντής» βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον «Γυάλινο Κόσμο» του Tennessee Williams. Ο γνωστός ηθοποιός, βέβαια, συνδυάζει δουλειά και διακοπές, καθώς βρίσκει χρόνο για να περάσει μερικές στιγμές προσωπικής ηρεμίας και ευεξίας.

Ο Γιάννης Κουκουράκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες τον βλέπουμε να χαλαρώνει μέσα σε μια πισίνα και όπως ήταν φυσικό οι θαυμάστριές του «ξεσάλωσαν».