Μία παρέα από εξαιρετικά ταλαντούχους και κεφάτους καλλιτέχνες επισκέφτηκαν τον Κωστή Μαραβέγια την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όλα είναι διαφορετικά. Όλα είναι ομορφότερα, πιο λαμπερά, πιο χαρούμενα. Η παραμονή Χριστουγέννων είναι η ομορφότερη νύχτα του χρόνου.

Γι’ αυτό και η εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ1 δεν θα μπορούσε παρά να είναι την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου γεμάτη από θετική ενέργεια, υπέροχους καλεσμένους, γεμάτοι χαμόγελα, χαρά, διασκέδαση.

Είκοσι τρεις καλλιτέχνες, μικροί και μεγάλοι, ήρθαν στο σαλόνι του Κωστή Μαραβέγια για να θυμηθούν τα αγαπημένα Χριστούγεννα της ζωής τους, τα καλύτερα δώρα που πήραν, ίσως και κάποια δώρα που ποτέ δεν ήρθαν, να δώσουν τις καλύτερες και πιο ειλικρινείς ευχές τους και να τραγουδήσουν παρέα με τον Κωστή.

Η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου ήρθε να συμπληρώσει αυτή την υπέροχη βραδιά, με τις βελούδινες παιδικές φωνές τους.

Μία παρέα μικρών και αγαπημένων καλλιτεχνών από τη σειρά «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια» της ΕΡΤ, οι Μανώλης Γκίνης, Αμέρικο Μέλης, Έκτορας Φέρτης, αλλά και ο Θανάσης Μαυρογιάννης από την «Τούρτα Της Μαμάς» τραγούδησαν με τη συνοδεία της κιθάρας του Κωστή Μαραβέγια τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Μαζί τους εμφανίστηκε και ο μικρός πιανίστας και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης ο οποίος χάρισε στην παρέα των μικρών φίλων υπέροχες μελωδίες στο πιάνο.

Το θέμα του Μέμου Μπεγνή με τα Χριστούγεννα

Ο Μέμος Μπεγνής δεν χρειάζεται ούτε συστάσεις, ούτε εξετάσεις φωνητικής, καθώς η μεγάλη του εμπειρία στα μιούζικαλ και τις μουσικές σκηνές τον καθιστά έναν από τους πλέον καλλίφωνους ηθοποιούς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το μεγάλο θέμα που έχει με τα Χριστούγεννα και για το οποίο χρήζει βοηθείας…

«Έχω θέμα. Πρέπει να πάω στον ψυχολόγο να το λύσω. Ξέρεις τι κάνω στο σπίτι μου; Στολίζω τόσο πολύ… Έχω ένα πιάνο με ουρά στο οποίο πάνω κάνω ένα βουνό τεράστιο που είναι παραμυθένιο με τρένο που κινείται και απέναντι έχω δέντρο. Κάθε φορά που πάω στη Disney παίρνω 5-6 στολίδια. Είναι το δέντρο της Disney» είπε.

Μία ανδροπαρέα με τους Λευτέρη Ελευθερίου, Αντώνη Κρόμπα και Θανάση Βισκαδουράκη ανέβασε το κέφι και τη διάθεση με τα τραγούδια, αλλά και τα καμώματα τους.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν… πείθει ως Άγιος Βασίλης

«Εγώ τα Χριστούγεννα τα αγαπάω πάρα πολύ, όπως και το Πάσχα. Τα τελευταία χρόνια είμαι και πολύ χαρούμενος, γιατί ο γιος μου γεννήθηκε μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, 29 Δεκεμβρίου και είμαι τόσο ευτυχισμένος με τα Χριστούγεννα γιατί ο γιος μου, μου έδωσε τέτοια χαρά, αισιοδοξία να ατενίζω το μέλλον ομορφότερα, ωραιότερα και όσο μεγαλώνει – ο Ιερώνυμος γίνεται τώρα πέντε χρονών – ντύνομαι Άγιος Βασίλης, βγαίνω στο μπαλκόνι, έχω καλέσει τους συμμαθητές του και βγαίνω από το παράθυρο, παίρνω καμιά μπογιά από παπούτσια μαύρα και έτσι βάφω το πρόπσωπο και τους χρτυπάω την πόρτα και λέω “γεια σας, είμαι ο Άγιος Βασίλης. Παιδιά έφερα τα δώρα που ζητήσατε, που στείλατε το γράμμα”. Δίνω τα δώρα και κάθεται ο γιος μου και με παρακολουθεί καχύποπτα και λέει “άσε ρε, μπαμπά που είσαι ο Άγιος Βασίλης, είσαι ο μπαμπάς μου” και προχθές οι δασκάλες μου είπαν μην ξαναντυθείς Άγιος Βασίλης» αφηγήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Πώς ο Αντώνης Κρόμπας συνέδεσε τον Άγιο Βασίλη με τον… Πανιώνιο

«Εγώ είμαι παιδί του Μινιόν, είχαν συνδυαστεί τα Χριστούγεννα με επίσκεψη στο Μινιόν. Αφού λένε ότι αν έχεις φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη στο Μινιόν είσαι ευπαθής ομάδα. Είμαι ευπαθής ομάδα, το λέω ανερυθρίαστα. Επίσης όλο αυτό το παραμύθι με τον Άγιο Βασίλη είναι υπέροχο ως παιδιάκι να το βιώνεις. Εχω ως σκοπό μου, ο γιος μου που είναι τώρα έξι μέχρι τα 18 του να μην πιστέψει ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης και να μην μάθει ότι ο Πανιώνιος παίζει Γ’ εθνική. Αυτά τα δύο έχω ως σκοπό μου να τα κρατήσω» τόνισε από τη μεριά του ο ηθοποιός Αντώνης Κρόμπας, ο τηλεοπτικός «Ασημάκης» στη σειρά «Η οικογένεια βλάπτει».