«Είμαι λίγο ελεύθερος και πιο ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά», λέει ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τη ζωή του, αλλά και το κομμάτι της πατρότητας.

«Τυχαία έγινα ηθοποιός, μέσα από μια φοιτητική θεατρική ομάδα. Σπούδαζα φυσικός και κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω επιστήμονας. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν σταδιακά την αλλαγή της επαγγελματικής πορείας μου», είπε αρχικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της πατρότητας λέγοντας πως: «το να κάνεις ένα παιδί είναι μια κοινή απόφαση. Έχω υπάρξει σε σχέση που φτάσαμε κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού».

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά του τονίζει πως: «οι φίλοι μου για τα ερωτικά μου θα έλεγαν «καλή επιτυχία».

«Είμαι λίγο ελεύθερος και πιο ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Δεν είμαι καθόλου γκρινιάρης και ζηλιάρης, μοιάζω σαν να είμαι αναίσθητος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός με αφορμή τη δεύτερη ενασχόλησή του που είναι η φωτογραφία λέει πως: «έχει συμβεί σχέσεις μου να ζηλεύουν επειδή φωτογραφίζω γυμνά σώματα. Το γυμνό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, είναι η φύση μας τέτοια. Δεν με αφορά να προστατέψω κάτι, δεν μπαίνω στη διαδικασία του lifestyle. Κάνω γυμνισμό και ελεύθερο κάμπινγκ. Πλέον, στα 38 μου έχω αποενοχοποιησεί το κομμάτι του σεξ. Το σεξ παίζει 100% σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Ποτέ δεν έχω χωρίσει επειδή δεν ταιριάζαμε στο σεξ».