Το «Diamond άλμπουμ» φαίνεται να είναι ο λόγος που η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχουν «κόντρα», σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, όπου ήταν συγκινημένος για το γεγονός ότι το άλμπουμ του, με τίτλο «22», έγινε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα, πλησιάζοντας τα 122 εκατομμύρια digital streams.

Ωστόσο, αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει και η Ελένη Φουρέιρα στο Ιnstagram, η οποία ευχαρίστησε τους θαυμαστές της καθώς το δικό της άλμπουμ, με τίτλο «Poli_Ploki» έγινε το πρώτο diamond album στη χώρα, με περισσότερα από 128 εκατομμύρια streams.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε και σχετικό σχόλιο στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, γράφοντας «#2» και προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στον Κωνσταντίνο Αργυρό ότι το δικό της άλμπουμ πήρε τη σχετική πρωτιά, ενώ εκείνος έρχεται δεύτερος.

«Υπάρχει ένα παρασκήνιο ανάμεσά τους, και είναι και ένα αρκετά αμήχανο παρασκήνιο, γιατί ανήκουν και στην ίδια δισκογραφική εταιρεία. Αύριο, 24 Απριλίου, θα κάνουν στην Ελένη Φουρέιρα την απονομή του πρώτου diamond άλμπουμ στην Ελλάδα. Με το τελευταίο της άλμπουμ έχει σημειώσει πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι πάρα πολύ υπερήφανη γι’ αυτό, το περίμενε με αγωνία, στο άλμπουμ συμμετείχε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με ένα ντουέτο και έχει καλεστεί στην απονομή, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει, μακάρι να πάει», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.