Μετά την ανανέωση για τουλάχιστον δύο σεζόν της προβολής του reality show «Kardashians» από την πλατφόρμα Hulu της Disney, η Κλόε Καρντάσιαν σαγήνευσε το φωτογραφικό φακό με τις πόζες της για το περιοδικό Tmrw, όπου εμφανίζεται να κρατά ένα μήλο φορώντας ένα σακάκι που κάλυπτε μέρος του στήθους της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, στα 39 της χρόνια εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ, δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ σε άλλες εικόνες εμφανίζεται να φορά δερμάτινες φούστες και εσώρουχα.

Τα σχόλια για τους Illuminati

Κι ενώ οι εικόνες που παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες αποκόμισαν θετικά σχόλια, δεν συνέβη το ίδιο με το κολάζ των φωτογραφιών που επέλεξε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram το βράδυ της Κυριακής (14/1).

Συγκεκριμένα, σε αυτές εμφανίζεται φορά εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια με τις θηλές της καλυμμένες με χρυσά καλύμματα και τα χείλη της «σφραγισμένα» με χρυσά. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν τα finger sleeves που είχε στα δάχτυλά της και στην άκρη τους είχαν μάτια, με τα οποία και πόζαρε φέρνοντάς τα στο πρόσωπό της κοντά στα δικά της μάτια.

Τότε άρχισαν να «πέφτουν βροχή» τα σχόλια πως έχει σχέση με τους Illuminati. «Αν αυτή η εικόνα δεν “φωνάζει” Illuminati ή σέκτα…», έγραψε ένας χρήστης. «Τι συμβαίνει με αυτά τα μάτια; Είναι δαιμονικός οιωνός», έγραψε ένας άλλος και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν πολλά από τα μηνύματα στην ανάρτησή της. Βέβαια, η αδερφή της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν την αποκάλεσε «χρυσό αστέρι», ενώ την… έγκρισή της στο πόσο καλή ήταν φωτογράφιση έδωσε και η Πάρις Χίλτον.