Συγκλονιστική είναι η εικόνα από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα, που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 31χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του συνοδηγού του.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα ο 31χρονος οδηγός κινείτο επί της λεωφόρου Κανελλοπούλου. Για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο καρφώθηκε πάνω στην νταλίκα, που ήταν παρκαρισμένη στην άκρη του δρόμου. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό, που πρόσφατα είχε γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

«Τριάντα χρόνων άνθρωπος με ένα μωρό», είπε ο ξάδελφός του στην εκπομπή «Live News».

Ο πατέρας του 31χρονου σηκώνει το τηλέφωνο και μαθαίνει πως ο γιος του είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Φτάνοντας στο σημείο, «χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του», βλέποντας το παιδί του νεκρό.

«Εγώ ήρθα και είδα το παιδί πεθαμένο», δήλωσε συντετριμμένος.

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια οι συγγενείς του 31χρονου στέκονται εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως σε μία μόνο στιγμή χάθηκαν όλα.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς ο οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο. Τι ακριβώς έγινε και χτύπησε πάνω στην παρκαρισμένη νταλίκα. «Επιτρέπεται να παρκάρεις εδώ; Άνθρωποι είμαστε, μπορεί να κάνουμε και λάθη και τέτοια. Μπορεί να έτρεξε, μπορεί να μην έτρεξε… Αυτό δεν το ξέρουμε. Εκεί που είναι παρκαρισμένο (το φορτηγό) δεν προβλέπω ότι θα έπρεπε να είναι», δηλώνει οργισμένος ο ξάδερφός του.

Ο 25χρονος συνοδηγός και κάτοχος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου φαίνεται πως πρόλαβε να πεταχτεί έξω από το όχημα και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή του.