Πλάνα τα οποία δείχνουν τον πατέρα Αντώνιο να ασκεί τα ιερατικά του καθήκοντα αν και έχει παυθεί μέχρι να βγει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου έφτασαν στα γραφεία της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δημοσιογράφος έσπευσε στην Ιερά Μονή Αγίων Νηπίων ώστε να επιβεβαιώσει αν τα πλάνα είναι αληθινά.

Εκεί όμως, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης (26/03) ήρθε αντιμέτωπος με ανθρώπους από το περιβάλλον του πατρός Αντωνίου τους οποίους χαρακτήρισε «πρωτοπαλίκαρα» και «μπράβους» και οι οποίοι τον απομάκρυναν από τον ιερό ναό τονίζοντας του πως όλοι οι δημοσιογράφοι θέλουν να κάνουν κακό στον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου.

«Αυτό που έγινε δεν ήταν απλά μια παρεμπόδιση, να μπω στη λειτουργεία. Μιλάμε για προπηλακισμό. Ο πατέρας Αντώνιος σύμφωνα με απόφαση του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου παύεται από τα λειτουργικά του καθήκοντα μέχρι να βγει απόφαση. Όμως, ο πατέρας Αντώνιος ασκεί τα ιερατικά του καθήκοντα κανονικά και την Κυριακή έκανε Θεία Λειτουργεία. Εγώ πήγα εκεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Να καλύψουμε το θέμα και ξαφνικά με πλησίασαν “άνθρωποι από το περιβάλλον”, το βάζω σε εισαγωγικά γιατί φέρθηκαν σα μπράβοι. Ακόμη είμαι υπό καθεστώς πανικού. Επί δύο ώρες με είχαν έξω, μου πήραν τα κινητά μου, τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Με απειλούσαν. Στο πρόσωπό μου έβριζαν όλους τους δημοσιογράφους που υποτίθεται θέλουμε να του κάνουμε κακό. Εκείνη την ώρα ήμουν ένας αποδιοπομπαίος τράγος. Ειδοποίησαν αυτοί την αστυνομία όπου ευτυχώς τους είπε να μου επιστρέψουν τα κλειδιά μου και τα κινητά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Κώστας Μαρλάσης.