Το non binary μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το οποίο δέχτηκε επίθεση το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε σήμερα στην τραυματική εμπειρία που έζησε. Όπως είπε, ένιωσε φόβο, αλλά δεν λύγισε.

«Απλά περνάγαμε μπροστά στην πλατεία με φίλη μου και μια ομάδα ατόμων ξεκίνησε να μας χλευάζει και να μας βρίζει. Μετά με προσέγγισαν, με τράβηξαν, με έφτυσαν και εγώ τους πέταξα το παγωτό που είχα αγοράσει.

Μέσα σε 10 δεύτερα είχαν γίνει 200-300 τα άτομα, ήταν ξεχωριστές παρέες. Μας ακολούθησαν, μας κυνήγησαν και εμένα με χτύπησαν. Ενώ προσπαθούσα να τους αποφύγω, όσο με πλησίαζαν τόσο προσπαθούσα να καταγράφω πρόσωπα. Ήταν αρκετά δύσκολα, μπορώ να πω ότι φοβήθηκα, κάποιοι αντέδρασαν, με προστατεύσαν και το μαγαζί μας έβαλε μέσα. Εμείς, όταν μας χτύπησαν, φύγαμε και μας ακολούθησαν. Στο μαγαζί που μπήκαμε τσακώθηκαν και με το προσωπικό» είπε στην περιγραφή του στον ΑΝΤ1.

«Φόβος ήταν, σίγουρα ήταν, αλλά δεν λύγισα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα, ώστε να τους βάλω και τους 300 να πληρώσουν», κατέληξε.