Πόσες φορές δεν ταξιδεύεις νοερά σε διάφορα μέρη και σκέφτεσαι να ήσουν σε ένα από αυτά; Ειδικά, όταν πέφτεις πάνω σε κάποιον λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αφορά σε ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Επαγγελματίες φωτογράφοι και travel influencers δεν σταματούν να δημοσιεύουν στα προφίλ τους στο Instagram, φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνουν ανά το κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι λογαριασμοί που μοιράζονται απίστευτες εικόνες από τα πιο απίθανα μέρη του πλανήτη που σε κάνουν να «κολλάς». Κι εννοείται να εύχεσαι να ήσουν εκεί.

Theslowtraveler

Η φωτογράφος Carolyn είναι από την Αγγλία και διαθέτει έναν από τους πιο ρομαντικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει στο Instagram, μοιάζουν με εικόνες από κάποιο παραμύθι, με την Carolyn να έχει αδυναμία στις λίμνες, τα μεσαιωνικά κάστρα και τα παραμυθένια σπιτάκια στις εξοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Danielkordan

Με αυτόν τον λογαριασμό στο Instagram, πιστέψτε μας θα κολλήσετε. Ο διάσημος φωτογράφος Daniel Kordan από τη Ρωσία, έχει πάει το ταξιδιωτικό του προφίλ σε άλλο επίπεδο, «αιχμαλωτίζοντας» με τον φακό του απίστευτα τοπία, αποτυπώνοντας μοναδικά τις φυσικές τους ομορφιές. Και οι φωτογραφίες στ’ αλήθεια, μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής.

Chrisburkard

Ένας ακόμα φωτογράφος που μοιράζεται – ευτυχώς για εμάς – με τον κόσμο υλικό από τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο. Ο Chris Burkard έχει ταξιδέψει στα πιο άγρια και παγωμένα μέρη του κόσμου και με τον φακό του έχει απαθανατίσει τα πιο απίστευτα τοπία. Απόκρημνες κορυφές, ποτάμια, πανύψηλα κύματα, χιονισμένα μέρη είναι κάποια από τα στιγμιότυπα που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.