O Pride 98.6 για ακόμα μια φορά κάνει τη διαφορά! Το «Ανοιχτό Ραδιόφωνο», πιστό στην προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην πολυφωνία και στην συμπερίληψη, πηγαίνει… Στρασβούργο, για να παρακολουθήσει τις τελευταίες συνεδριάσεις  του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου! 

Από την Τρίτη 23 έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, «Τα Πουρνά» θα εκπέμπουν ζωντανά, από τις 8:00 έως τις 10:00, από το studio 4 του Ευρωκοινοβουλίου, αποτελώντας τη φωνή της Ελλάδας σε ένα τοπόσημο της Ευρώπης.

Μετά από πρόσκληση του Ελληνικού Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και ο Χρήστος Παπαμιχάλης θα ταξιδέψουν στην καρδιά της Ευρώπης, για να καλύψουν τις συνεδριάσεις της τελευταίας Ολομέλειας. Θα συναντήσουν Έλληνες Ευρωβουλευτές και θα μιλήσουν μαζί τους στον αέρα της εκπομπής για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα (ισότητα, περιβάλλον, οικονομία κλπ.)

Πιο συγκεκριμένα, κάθε μέρα, την τελευταία ώρα της εκπομπής τους (09:00 – 10:00), θα φιλοξενούν και έναν Ευρωβουλευτή, δίνοντας στους ακροατές τους μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Πιο αναλυτικά:

Τρίτη 23.04.24: καλεσμένος ο Πέτρος Κόκκαλης, Ευρωβουλευτής της πολιτικής ομάδας Πράσινοι/ΕΕΣ

Τετάρτη 24.04.24: καλεσμένος ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ψυχίατρος και Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Πέμπτη 25.04.24: καλεσμένη η Έλενα Κουντουρά, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Συντονιστείτε στον αέρα του Pride 98.6 για 3 ημέρες γεμάτες συζητήσεις, αναλύσεις και απόψεις που θα φέρουν στο προσκήνιο τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις της Ευρώπης.

Pride 98.6

Ανοιχτό Ραδιόφωνο