H Margot Robbie ήταν η τέλεια Barbie, παρόλο που δεν πήρε Όσκαρ γι’ αυτό. Τα μακριά ξανθά μαλλιά της ήταν το κλασικό hair look της κούκλας που υποδύθηκε στην ομώνυμη ταινία, ωστόσο στη Barbieland ζούσε μαζί με εκατοντάδες άλλες Barbie που είχαν πολλά και διαφορετικά μαλλιά.

Η ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, θυσιάζοντας το μήκος στον βωμό ενός κλασικού μακρύ καρέ, και εμφανίστηκε με το νέο της κούρεμα στην 10η Ετήσια Τελετή Απονομής των Βραβείων Breakthrough στο Academy Museum of Motion Pictures στο Los Angeles.

Υπεύθυνος για την αλλαγή είναι ο hairstylist Christopher Farmer, που μεταμόρφωσε τα μαλλιά της ηθοποιού σε ένα σικάτο καρέ με μήκος που έφτανε στο ύψος των ώμων και τα χτένισε με μια ελαφριά εσωτερική κλίση, κάνοντας έτσι το look της να είναι ακόμη πιο σοφιστικέ.

Η Margot Robbie επέλεξε για την περίσταση ένα μακρύ μαύρο στράπλες φόρεμα με την υπογραφή του Rick Owens. Από την Barbie era κράτησε το ξανθό χρώμα, το οποίο μας είχε ξεγελάσει πριν λίγο καιρό, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας «A big Bold Beautiful Journey», με μια χάλκινη απόχρωση στα μαλλιά της, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, αυτό ήταν ένα χρώμα που εξυπηρετούσε μόνο τις ανάγκες του ρόλου της.