Ο Κρίστιαν Νέμεθ γλίτωσε την τιμωρία από τον τεχνικό του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε παρά την αργοπορία του στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Την θετική πλευρά του Ερνέστο Βαλβέρδε είδε ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο νεοαποκτηθείς Ούγγρος επιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ούτε μια φορά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» σε ματς πρωταθλήματος, φλέρταρε … επικίνδυνα με μία ενδεχόμενη τιμωρία του, αλλά για καλή του τύχη την … γλίτωσε.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος διεθνής επιθετικός άργησε μία ώρα στην προπόνηση της Τετάρτης, επικαλούμενος ότι δεν κατάλαβε ότι άλλαξε η προκαθορισμένη ώρα έναρξης της προπόνησης(σ.σ. από 7 μ.μ. είχε μετατεθεί στις 6 μ.μ.). Οι εξηγήσεις του Μαγυάρου άσου κρίθηκαν επαρκείς από τον Βάσκο προπονητή, ο οποίος δεν εισηγήθηκε τιμωρία του ποδοσφαιριστή.

Το κατά πόσο τη γλίτωσε ο Νέμεθ και σε αγωνιστικό επίπεδο θα φανεί μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, όπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα επιλέξει την αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για τις ανάγκες της αναμέτρησης με την τοπική Skoda.

Πηγή: gazzetta.gr