Η Χέιλι και ο Τζάστιν Μπίμπερ περιμένουν το πρώτο τους παιδί και το ανακοίνωσαν μέσα από σειρά φωτογραφιών και βίντεο που δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

To ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 στη Νέα Υόρκη και σχεδόν ένα χρόνο μετά αντάλλαξαν όρκους μπροστά σε συγγενείς και φίλους, στο Bluffton της Νότιας Καρολίνας με το πέπλο του μοντέλου να γράφει: «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος».

Το ζευγάρι μοιράστηκε χθες, 9 Μαΐου, μία σειρά από φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο από την ανανέωση των γαμήλιων όρκων του με την Χέιλι να φοράει ένα λευκό μακρύ, δαντελωτό φόρεμα «Yves Saint Laurent» by Anthony Vaccarello, όπου διακρίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της. Ο διάσημος οίκος επιβεβαίωσε με δελτίο Τύπου ότι οι Biebers ανανέωσαν τους όρκους τους στις 9 Μαΐου στη Χαβάη, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑP.

Αμέσως μετά τα προσωπικά προφίλ του διάσημου ζευγαριού στο Instagram «πλημμύρισαν» με υπέροχες ευχές φίλων και θαυμαστών, έχοντας συνολικά ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια likes.

Εκπρόσωπος της Χέιλι επιβεβαίωσε στο περιοδικό «People» ότι το μοντέλο διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Θα είναι σπουδαίοι γονείς και ο Τζάστιν θα συμμετέχει ενεργά. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα μεγαλώσει το μωρό του. Έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Ξεκινούν επίσης να διακοσμούν το παιδικό δωμάτιο», δήλωσε μία πηγή στο People και πρόσθεσε: «Νιώθουν ευλογημένοι. Το μοιράστηκαν με την οικογένεια και τους στενούς φίλους τους από την αρχή».