Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση. Ανοίγουμε ντουλάπες και πειραματιζόμαστε με outfits που αποπνέουν…άνοιξη και καλοκαίρι. 

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το παπούτσι, ειδικά αυτή την περίοδο που είναι πιο αισθητή η αλλαγή από κλειστό σε ανοιχτό. Ένα καλοφτιαγμένο παπούτσι, από γνήσιο δέρμα, κάνει τη διαφορά και χαρίζει πολυτέλεια και στυλ καθώς μας συντροφεύει όλη την ημέρα, χωρίς να κουράζει τα πόδια μας. Το παπούτσι είναι αυτό το στοιχείο που θα χαρίσει στο ντύσιμο μας διαφορετικότητα και μοναδικότητα και αποτελεί την προσωπική μας έκφραση. 

Ανακάλυψε μαζί μας τα σχέδια που αποτελούν ήδη τάση και σίγουρα πρέπει να βρίσκονται στην to-do λίστα σου, για στυλ, ομορφιά και άνεση όλες τις ώρες.

Στυλ για όλη την ημέρα 

Χαλαρά looks μας συντροφεύουν όλη την ημέρα, σε γήινα χρώματα αλλά και με απροσδόκητες πινελιές χρώματος για αρμονικούς, κομψούς συνδυασμούς. Ένα χαμηλό πέδιλο από γνήσιο δέρμα και περίτεχνες λεπτομέρειες προσθέτουν την απαραίτητη πολυτέλεια στη γυναίκα, ενώ τα boat shoes για τον άνδρα αποτελούν μια must επιλογή. Με μαλακό πάτο και ειδική σόλα, στηρίζει πολύ σωστά το πόδι για να νιώθουμε άνεση και ανάλαφρη αίσθηση στην καθημερινότητά μας.

Διαχρονικά sneakers 

Τα πάντα διαχρονικά sneakers αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή για καθημερινά σύνολα και δένουν αρμονικά με ό,τι επιλέξουμε να φορέσουμε. Στη νέα συλλογή της Boxer θα βρούμε ποικιλία σχεδίων σε all time classics γήινα χρώματα, για τον άνδρα  που αγαπά το διαχρονικό στυλ αλλά και τη γυναίκα που ονειρεύεται effortless & chic looks. Με απόλυτη στήριξη και άνεση σε κάθε βήμα, ακόμα και για τις πιο busy μέρες, με πολύωρη ορθοστασία. 

Κομψές βραδυνές επιλογές 

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει συνεχώς, ονειρευόμαστε ήδη βόλτες δίπλα στη θάλασσα και εξόδους. Τα πέδιλα για τη γυναίκα και τα μοκασίνια για τον άνδρα αποτελούν το απόλυτο καλοκαιρινό σύμβολο, όπου απλά και μόνο στη θέα τους φανταζόμαστε να φοράμε τα πιο αέρινα look μας και να διασκεδάζουμε σε κάποιο ειδυλιακό σημείο σε νησί ή σε party και γάμους. 

Summer shoes 

Ίσως το σχέδιο που θα μας συντροφεύσει περισσότερο τους πιο χαρούμενους μήνες του χρόνου και φυσικά τα viral trends της σεζόν. Τα αγαπημένα μας πέδιλα, για άνδρα και γυναίκα, που κυριολεκτικά δεν ξεκολλάνε από πάνω μας. Άνεση, μόδα και καλοκαιρινό στυλ για ατελείωτες βόλτες. 

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 της Boxer  αποπνέει φρεσκάδα, δυναμισμό και μας ταξιδεύει σε γραφικά σοκάκια και ειδυλιακά ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα. 

Boxer Shoes 

Όλα τα σχέδια της Boxer είναι από γνήσιο, ποιοτικό δέρμα, με εξαιρετικό φινίρισμα, το οποίο αποτυπώνεται στη μεγάλη αντοχή που έχουν, στο ανάλαφρο περπάτημα, στην καθημερινή άνεση αλλά και στην αίσθηση πολυτέλειας που χαρίζει το καλό δέρμα. Ύφος που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. 

Ανακαλύψτε επίσης τις ειδικές συλλογές της Boxer, με συλλεκτικά κομμάτια, για στυλ που σίγουρα διαφέρει. 

Η Boxer, ως ειδικός στο δέρμα, έχει δημιουργήσει μοναδικές συλλογές BoxerLeathers, με δερμάτινα αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες. Τσάντες, ζώνες και πορτοφόλια, όλα κατασκευασμένα από αυθεντικό δέρμα, άψογα φινιρισμέμα και σε υπέροχα σχέδια που θα  προσφέρουν την ιδανική πινελιά που χρειάζεται κάθε outfit.

Η Νέα Συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 είναι διαθέσιμη σε καταστήματα υποδημάτων και στο boxer.gr