Στη σύλληψη ενός 51χρονου Ελληνοαυστραλού για την δολοφονία της συζύγου του Αλεξάνδρας και τον βαρύτατο τραυματισμό της 22χρονης κόρης τους Ντανιέλα, προχώρησαν οι αρχές της Αυστραλίας. Ο δράστης Βασίλης Βεργούλης ζούσε χωριστά με τις δύο γυναίκες και τις πυροβόλησε την ώρα που του πήγαιναν φαγητό και φάρμακα στο σπίτι του.

Η τραγωδία αποκαλύφτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αδελαϊδα όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, βρήκαν την 51χρονη νεκρή και την 22χρονη τραυματισμένη έξω από το γκαράζ.

Τόσο η Αλεξάνδρα όσο και η Ντανιέλα είχαν πυροβοληθεί, με την πρώτη να σκοτώνεται ακαριαία και την δεύτερη να μεταφέρεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

https://www.youtube.com/watch?v=7x9BLebuiqc

Μετά την φρικτή ανακάλυψη οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι με τον 51χρονο, ο οποίος εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής στην Αδελαΐδα, να οχυρώνεται για περίπου τρείς ώρες πριν τελικά να παραδοθεί. Έως αυτή την ώρα το κίνητρο της τραγωδίας παραμένει άγνωστο.