Το κλίμα εορτασμού στη Βρετανία συνεχίζεται και σήμερα αμείωτο για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’. Έτσι, σε όλη τη χώρα, και συγκεκριμένα σε τρεις χιλιάδες δρόμους, πραγματοποιούνται πάρτι.

Η κορύφωση των εορτασμών έγινε στις 22:00 ώρα Ελλάδας με τους αστέρες της μουσικής σκηνής που πραγματοποιούν συναυλία στο κάστρο Ουίνδσορ.

Η σκηνή είναι διαμορφωμένη όπως η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου (Union Flag) και θα την πατήσουν η Κέιτι Πέρι (Katy Perry), ο Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie), οι Τέικ Δατ (Take That) ενώ θα δώσουν κοινή παράσταση το Βασιλικό Μπαλέτο, η Βασιλική Όπερα, η Royal Shakespeare Company, το Royal College of Music και το Royal College of Art.

Στο Κάστρο του Γουίνσδορ βρίσκονται περίπου 20.000 θεατές και αυτός ο αριθμός αναμένεται να μεγαλώσει καθώς κορυφώνονται οι εορτασμοί για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα, που σηματοδότησε μια νέα εποχή για τη Βρετανία και την Κοινοπολιτεία.

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αποθεώθηκαν όταν εμφανίστηκαν στην εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσουν τη συναυλία προς τιμήν της στέψης του.

Δείτε εικόνες