Νεκρούς έβγαλαν από την οικία τους μία μητέρα και τα δυο της παιδιά οι αρχές του Δουβλίνου.

Όπως μεταδίδει το RTΕ News, η οικογένεια ζούσε εκεί εδώ και έναν χρόνο. Ήταν η 37χρονη Seema Banu, η 11χρονη κόρη της Asfira Syed και ο 6χρονος Faizan Syed.

Η ιρλανδική αστυνομία παραβίασε την πόρτα της οικίας όταν οι γείτονες θορυβήθηκαν από την απουσία της οικογένειας.

Οι τρεις τους είχαν μετακομίσει εδώ και κάποια χρόνια στην Ιρλανδία από την Ινδία. Ο πρεσβευτής της Ινδίας δήλωσε μάλιστα πως η οικογένεια της γυναίκας είναι σε κατάσταση «δυσπιστίας και σύγχυσης» για το τι ακριβώς τους συνέβη.

Ο Sandeep Kumar δήλωσε πως η πρεσβεία επικοινώνησε με τον αδερφό της Seema Banu στην Ινδία, παρέχοντας υποστήριξη στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Ο πρέσβης Kumar είπε ακόμα πως η μητέρα είχε κάποιους συγγενείς στην Ιρλανδία, με τους οποίους επικοινωνούν αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια της τραγωδίας.

Η πρεσβεία κανονίζει ταυτοχρόνως και για τη μεταφορά των σορών στην Ινδία «με αξιοπρεπή τρόπο. Η ιρλανδική αστυνομία επιβεβαίωσε πως ερευνά την υπόθεση, μιλώντας με γείτονες, συγγενείς και φίλους της εκλιπούσας, προσπαθώντας να ανασυγκροτήσει τα ίχνη της.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν επίσης πως έχουν έρθει σε επαφή με τον πατέρα των παιδιών και σύντροφο της Banu, ο οποίος χρειάστηκε ιατρική φροντίδα μόλις έμαθε τα νέα.

Όλοι περιμένουν να ολοκληρωθούν οι νεκροψίες.

Άνθρωποι στα κοινωνικά μέσα μιλούν ακόμα και για φόνο, η αστυνομία συνιστά ωστόσο ψυχραιμία χαρακτηρίζοντας αυτές τις φήμες «ανυπόστατες και αχρείαστες»…