Τα σχέδια ενός νιόπαντρου ζευγαριού για ένα μαγικό μήνα του μέλιτος στην Καραϊβική πήγαν… περίπατο, όταν το κρουαζιερόπλοιο Carnival Triumph ακινητοποιήθηκε στον Κόλπο του Μεξικού.

Ο 37χρονος Rob Mowlam και η 27χρονη σύζυγός του Stephanie Stevenson από τη Nederland του Τέξας παντρεύτηκαν επάνω στο πλοίο το βράδυ του Σαββάτου. Την επόμενη μέρα όμως τα όνειρα του ερωτευμένου ζευγαριού κατέρρευσαν, όταν ξέσπασε φωτιά στη μηχανή του κρουαζιερόπλοιου, με αποτέλεσμα να μείνει ακυβέρνητο στη μέση του ωκεανού.

Αντί για πρωινό με σαμπάνιες και σοκολατάκια, το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται εγκλωβισμένο επάνω στο πλοίο μαζί με τους υπόλοιπους 4.200 επιβάτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών οι μοκέτες του πλοίου έχουν ποτίσει από ούρα, ενώ έξω από τις τουαλέτες υπάρχουν πλαστικά σακουλάκια, που προορίζονται για όσους δε μπορούν να κρατήσουν την ανάγκη τους!

Η δυσωδία είναι τέτοια που ορισμένοι έχουν αρχίσει να νιώθουν άρρωστοι, ενώ οι υπερχειλισμένες τουαλέτες και τα λιγοστά αποθέματα τροφίμων προκαλούν πανικό στους απεγνωσμένους επιβάτες.

Αν ο καιρός το επιτρέψει, το πλοίο θα ρυμουλκηθεί στο Mobile της Αλαμπάμα το απόγευμα.

Μια επιβάτης ανέφερε σε μέσα ενημέρωσης ότι η μυρωδιά μέσα στο πλοίο ήταν «απαίσια» και ότι στο δωμάτιό της είχαν διαρρεύσει λύματα.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανείς από την πυρκαγιά, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι την προκάλεσε.