Η δούκισσα Kate Middleton είναι σύμφωνα με τον 53χρονο τραγουδιστή του πρώην βρετανικού συγκροτήματος «The Smiths» Steven Patrick Morrissey η υπεύθυνη που ώθησε τη 46χρονη νοσοκόμα Jacintha Saldanha στην αυτοκτονία.

«Ακόμα και μετά την αυτοκτονία δεν επιρρίπτονται ευθύνες στην Kate» είπε σε συνέντευξή του στο New Zealand’s 3 News χθες ο Morrissey. «Δεν νιώθει καμία ντροπή για το θάνατο της γυναίκας, δεν λέει τίποτα για το θάνατο της δύστυχης» πρόσθεσε. «Η αλαζονεία της βασιλικής οικογένειας είναι απίστευτη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την αφήνουμε να υφίσταται» είπε ο 53χρονος τραγουδιστής.

Μάλιστα ο γνωστός πρώην frontman των Smiths αμφισβήτησε και την αιτία που εισήχθη η δούκισσα στο King Edward VII Hospital, που όπως έγινε γνωστό ήταν οι πρωινές ναυτίες εξαιτίας της εγκυμοσύνης της.

«Έχει πρόβλημα υγείας; Είναι ανορεξική ή έγκυος; Τι δεν ξέρουμε; Πρωινή ναυτία από τώρα; Και μόλις η νοσοκόμα πεθαίνει ξαφνικά η Kate παίρνει εξιτήριο; Δεν μου μοιάζει αληθινό» λέει ο Morrissey.

Η νοσοκόμα Jacintha Saldanha κρεμάστηκε, όπως έδειξε χθες η νεκροψία, μετά τη φάρσα που της έκαναν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του 2Day FM, Mel Greig και Michael Christian, που παρίσταναν τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκηπα Κάρολο, που ήθελαν να ενημερωθούν για την υγεία της Kate.

To Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της άτυχης νοσοκόμας, πριν ο Morrissey’s κάνει τα δικά του σχόλια, επιρρίπτοντας ευθύνες στη δούκισσα για την αυτοκτονία της 46χρονης, αναφέρει η New York Daily News.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες της Jacintha Saldanha» ανέφερε η ανακοίνωση του Buckingham.

«Δεν έφταιγαν οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί που αυτοκτόνησε η 46χρονη. Ήταν όλη η πίεση γύρω της, ας μην το ξεχνάμε» είπε ο Morrissey, που στο παρελθόν έχει χαρακτηρίσει τη βασιλική οικογένεια ως «δικτατορία».