Τα ντύνει, τα κάνει μπάνιο, τα ταΐζει και τα βγάζει βόλτα καθημερινά. Όπω θα έκανε με τα πραγματικά παιδιά της… μόνο που τα συγκεκριμένα είναι ψεύτικα…

Η βρετανίδα Alice Winstone «υιοθέτησε» 50 ψεύτικα μωρά από τότε που ο γιατρός της είπε ότι δεν θα μπορούσε να αποκτήσει άλλα παιδιά εκτός από τα πέντε που είχε ήδη γεννήσει. Γεγονός που όπως φαίνεται της στοίχισε αρκετά και κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά.

Μέσα στα τελευταία επτά χρόνια η Alice έχει ξοδέψει για τα 50 μωρά της γύρω στις 15.000 ευρώ, ενώ μια μόνο από τις κούκλες κάνει 1.200 λίρες.

Στο σπίτι μαζί της εξακολουθούν να μένουν ακόμα τα τρία από τα πέντε παιδιά της, ενώ ο σύζυγος της δεν άντεξε και την εγκατέλειψε!

«Ο Chris δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τους φερόμουν σαν να είναι αληθινά. Προσπάθησα να του εξηγήσω πόσο ευτυχισμένη με έκαναν αλλά εκείνος νόμιζε ότι πρόκειται για εμμονή. Σύντομα άρχισαν να επηρεάζουν και τη σεξουαλική μας ζωή καθώς ήθελα να παίρνω μερικά από αυτά στο κρεβάτι μαζί μας, κάτι που ο Chris δεν αποδεχόταν», δηλώνει η Alice Winstone.

Όσο για το πως την αντιμετωπίζουν οι περαστικοί… Μια φορά αστυνομικός τη σταμάτησε επειδή είχε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τέσσερα από αυτά, λέγοντας της ότι αυτό τα έβαζε σε κίνδυνο. Όταν όμως εκείνη του είπε ότι δεν ήταν αληθινά, την πέρασε, όπως δηλώνει, για τρελή.

Τα συμπεράσματα δικά σας…