Ένας άντρας και δύο γυναίκες. Ζούσαν μαζί ήδη τα τελευταία τρία χρόνια στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μοιράζονταν τα έξοδα τους σπιτιού και άλλους λογαριασμούς και αποφάσισαν να… ενωθούν με τα δεσμά τους γάμου… και οι τρεις!

Η πολιτική τους ένωση επικυρώθηκε από συμβολαιογράφο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και κάπως έτσι… ο πρώτος γάμος τριών ατόμων είναι γεγονός!

Η συμβολαιογράφος Claudia do Nascimento Domingues δήλωσε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ ότι οι τρεις τους μπορούν να έχουν κοινά οικογενειακά δικαιώματα και πως δεν υπάρχει τίποτα στη νομοθεσία που να απαγορεύει ή να αποτρέπει μια τέτοια συμφωνία.

Η απόφαση τους αυτή όμως προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, κυρίως από θρησκευτικές κοινότητες, οι οποίες χαρακτήρισαν την απόφαση «παράλογη και παράνομη».

Οι τρεις… νιόπαντροι δε θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στον Τύπο και σύμφωνα με την Domingues έχουν ανοίξει και κοινό τραπεζικό λογαριασμό, κάτι που άλλωστε επιτρέπεται και από το νόμο.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Globo, η ένωση των τριών αυτών ανθρώπων έγινε πριν από τρεις μήνες, αλλά έγινε γνωστή αυτήν την εβδομάδα.