Μια έγκυος μαμά από την Αγγλία ισχυρίζεται ότι ο ντελιβεράς των σουπερμάρκετ Asda την ανάγκασε να ανεβάσει μόνη της τα ψώνια από τις σκάλες, καθώς αρνήθηκε να τη βοηθήσει.

Και όταν το βίντεο που τράβηξε έγινε viral προκαλώντας τη μήνη του κόσμου, η αλυσίδα της έστειλε για να απολογηθεί ένα μπουκάλι σαμπάνια!

Η 20χρονη Amy Natasha Botten από το Δυτικό Λονδίνο έκανε online την παραγγελία της στα Asda και είδε μετά τον υπάλληλο να δείχνει το κακό του πρόσωπο. Την ακούμε να αγκομαχεί στις σκάλες την ώρα που ο μικρός της γιος κλαίει γοερά στο φόντο, ο υπάλληλος και πάλι δεν συγκινείται όμως.

Κάποια στιγμή του λέει: «Δεν μπορείς να με βοηθήσεις με αυτά τα λίγα τελευταία γιατί ο μικρός μου γιος είναι πάνω και κλαίει σαν τρελός;». Εκείνος απαντά αδιάφορα «θα προτιμούσα όχι»! «Θα προτιμούσες όχι;», ρωτά εκείνη χωρίς να πιστεύει στα αυτιά της, «μα αυτή είναι η δουλειά σου».

Και η αλυσίδα σουπερμάρκετ έκανε μετά τα πράγματα μάλλον χειρότερα όταν της έστειλε μια σαμπάνια και κάτι λουλούδια για παρηγοριά! Σαμπάνια σε έγκυο γυναίκα…