H 10χρονη Rhianna Kidd τη Κυριακή το πρωί βγήκε βόλτα με το ποδήλατό της μπροστά στο σπίτι της γιαγιάς της, όταν ένα ροτβάιλερ εμφανίστηκε και άρχισε να της γαβγίζει. Η γιαγιά της που την παρακολουθούσε από το παράθυρο της φώναξε να συνεχίσει να προχωράει με το ποδήλατο και βγήκε έξω.

Πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο, είχαν εμφανιστεί ακόμα δύο ροτβάιλερ και δάγκωσαν την άτυχη μικρή στο χέρι και την έριξαν κάτω. Η γιαγιά της έτρεξε στο σημείο και τα σκυλιά έφυγαν αμέσως, όμως είχαν ήδη προλάβει και είχαν τραυματίσει σοβαρά τη μικρή.

Η Rhianna μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες και πληγές στο χέρι, το πόδι, το αυτί της αλλά και κάτω από το πηγούνι. Ήταν τυχερή που δεν της δάγκωσαν το λαιμό, είπαν οι γιατροί. Η μικρή χρειάστηκε τρεις ώρες χειρουργείο για αυτά τα τραύματα.

Οι γονείς της είπαν πως η Rhianna έχει υποστεί σοκ τρέμει και κλαίει όλη την ώρα και ενώ θυμάται πολύ καλά το περιστατικό δεν θέλει να μιλήσει γι’ αυτό. 

Ο ιδιοκτήτης των τριών «δολοφονικών» σκυλιών, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για το γεγονός, δήλωσε ότι τα σκυλιά του είναι φιλικά και δεν ξέρει τι έπαθαν. Μετά το συμβάν θα γίνει ευθανασία και στα τρία ροτβάιλερ.