Τι συμβαίνει όταν ένας φάκελος γεμάτος χαρτονομίσματα πέφτει από μία τσέπη; Η κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα στο Σάσεξ της Βρετανίας κατέγραψε την άτυχη στιγμή που ένας τέτοιος φάκελος με 1.200 ευρώ έπεσε από έναν πελάτη, την ώρα που πλήρωνε στο ταμείο.

Ο Gary Bickerdike είχε μόλις σηκώσει τα λεφτά από την τράπεζα για να πληρώσει κάποιες επισκευές. Επιστρέφοντας στο σπίτι του έκανε μία στάση στο κατάστημα για να αγοράσει κάτι. Πλήρωσε κι έφυγε χωρίς να συνειδητοποιήσει πως η στάση στο «Poundland» του κόστιζε πιο πολύ απ’ όσο νόμιζε.

Δευτερόλεπτα αργότερα μία γυναίκα σκύβει και διακριτικά εξαφανίζει το φάκελο. Η ύποπτη είναι μία ξανθιά γυναίκα που φορά λευκή ζακέτα και μαύρο παντελόνι. Αρχικά βάζει ανέμελα το πόδι της πάνω στα λεφτά μιλώντας δήθεν με την ταμία και πληρώνοντας τα ψώνια της. Μετά σκύβει, παίρνει τα λεφτά κι εξαφανίζεται.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Bickerdike επέστρεψε στο μαγαζί αναζητώντας τα λεφτά του αλλά ήταν ήδη αργά…

Η αστυνομία έδωσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας για να συγκεντρώσει πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας.

«Μου φαίνεται κατάπτυστο κάποιος να παίρνει ένα φάκελο με λεφτά ενώ γνωρίζει πως έπεσε από μένα. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, ήταν πολλά λεφτά και μου πήρε σχεδόν 1,5 χρόνο για να τα αποταμιεύσω», είπε ο Bickerdike.

Δείτε το βίντεο…