Μητέρα τεσσάρων παιδιών, η Pearlperry Reich μίλησε δημόσια για την περιπέτειά της ζωής της μέσα σε μία ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα, η οποία, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε ένα δυστυχισμένο προσυμφωνημένο γάμο που διήρκησε έξι χρόνια.

Η 30χρονη γυναίκα δήλωσε ότι πιέστηκε να παντρευτεί τον Sinai Meir Sholz στο σπίτι της στο Borough Park του Brooklyn, στη New York. Τα προβλήματα στη σχέση αυτή ξεκίνησαν από την αρχή και η Pearlperry Reich ακόμα προσπαθεί να φέρει στο τελικό στάδιο το διαζύγιο με τον άντρα της. Ο ίδιος κάνει ότι μπορεί για να μη βγει το διαζύγιο κατηγορώντας τη γυναίκα του ότι φοράει παντελόνια και ότι έχει «ανάρμοστη» συμπεριφορά.

Η Reich σε κάθε δυνατή ευκαιρία αναφέρει ότι ο άντρας της ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία σημειώνοντας ότι την αποκαλούσε «πόρνη» μπροστά στα παιδιά της και της έκλεβε χρήματα. Σύμφωνα με τη Reich ο άντρας της της έλεγε «Παίζεις με τη φωτιά αν θελήσεις να φύγεις από την ορθόδοξη κοινότητα».

Πλέον, η Pearlperry Reich ξεκινάει καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός και εξομολογείται ότι ο άντρας της προσπαθεί να την παρουσιάσει ως επιπόλαια γυναίκα που δεν μπορεί να φυλάει τα παιδιά τους. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως θα συνεχίσει να μεγαλώνει τα παιδιά της με τις αξίες της Ορθόδοξης Εβραϊκής Κοινότητας παρόλο που η ίδια δεν τις πιστεύει πλέον.

Pearlperry Reich

Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας