Το φάκελο ενός από τους πιο μυστηριώδεις θανάτους στο Hollywood ανοίγει και πάλι η αστυνομία του Λος Άντζελες, 30 χρόνια μετά.

Το 1981 η ηθοποιός Natalie Wood, μαζί με το σύζυγό της Robert Wagner, το φίλο τους και ηθοποιό Christopher Walken και άλλους φίλους, κατευθύνεται με ιδιωτικό σκάφος προς το νησί Σάντα Καταλίνα για να γιορτάσουν τις Ευχαριστίες.

Στη διάρκεια του ταξιδιού η διάσημη 43χρονη ηθοποιός αφήνει την τελευταία της πνοή. Αιτία θανάτου; Άγνωστη. Το σώμα της βρέθηκε περίπου σε απόσταση ενός μιλίου από το σκάφος. Τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα της ήταν υψηλά, αλλά όχι θανατηφόρα. «Ατύχημα, ίσως και αυτοκτονία» καταλήγουν οι έρευνες και η υπόθεση περνά στο αρχείο.

Τριάντα χρόνια μετά ο Σερίφης του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες διέταξε νέες έρευνες μετά από υποψίες ότι ο θάνατός της μπορεί να μην ήταν τελικά… τυχαίος.

Στο άνοιγμα του φακέλου της υπόθεσης οδήγησαν, σύμφωνα με την αστυνομία του Λ. Άντζελες, σχόλια του καπετάνιου που πλοηγούσε το σκάφος. Ο Σερίφης Lee Baca δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, αλλά αρκέστηκε να πει ότι «τα σχόλια χρήζουν διερεύνησης».