Η 24χρονη Adele Jelley, μητέρα ενός κοριτσιού, ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι είχε μείνει για δεύτερη φορά έγκυος.

Μόνο που ο αρχικός ενθουσιασμός μετατράπηκε στη συνέχεια σε σοκ όταν η μαία της ανακοίνωσε ότι κυοφορούσε… τετράδυμα!

Οι πιθανότητες μια γυναίκα να συλλάβει τετράδυμα με φυσιολογικό τρόπο είναι 1 στις 700.000!

Άργησα να κάνω τον πρώτο μου υπέρηχο γιατί στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος και δεν πήγα στο γιατρό όταν ήμουν 12 εβδομάδων έγκυος.

«Έκανα τον πρώτο υπέρηχο στις 17 εβδομάδες. Μέχρι τότε η εγκυμοσύνη μου ήταν ακριβώς όπως και στο πρώτο μου παιδί. Όταν πήγα στο νοσοκομείο η μαία μου είπε ότι δεν είχα μόνο ένα έμβρυο στην κοιλιά μου. Μετά τη ρώτησα αν βλέπει δύο μωρά και μου απάντησε: “Όχι, είναι τέσσερα!”» διηγείται η ίδια.

«Δε μπορούσα να το πιστέψω. Κοιτούσα την οθόνη σοκαρισμένη. Δε μπορούσα να το χωνέψω, ταράχτηκα και της ζήτησα να κλείσει την οθόνη γιατί δεν ήθελα να την κοιτάω. Με πήραν οι γονείς μου τηλέφωνο, αλλά δεν μπορούσα να τους μιλήσω γιατί έκλαιγα με αναφιλητά».

Το νεαρό ζευγάρι από το Newcastle πρόκειται να αποκτήσει τρία αγόρια και ένα κορίτσι και αναμένεται να γεννηθούν με καισαρική τομή τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η Adele και ο σύντροφός της Gary – ο οποίος έχει ένα ακόμη παιδί από προηγούμενη σχέση του- είναι και οι δύο άνεργοι και ανησυχούν αρκετά για την αλλαγή στη ζωή τους. «Δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρουμε, αλλά θα βρούμε τον τρόπο. Σίγουρα θα χρειαστούμε μεγαλύτερο αυτοκίνητο, μεγαλύτερο σπίτι και… μεγαλύτερο τραπεζικό λογαριασμό!» λέει ο 30χρονος Gary.