Οι εικόνες αυτές θυμίζουν καλοκαίρι στη Ζάκυνθο, τη Ρόδο ή την Κρήτη όπου οι βρετανοί τουρίστες πίνουν ακατάπαυστα, μεθούν και στη συνέχεια κάνουν στην κυριολεξία ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.

Δεν έχουμε όμως μόνο εμείς το «προνόμιο» να τους απολαμβάνουμε σε στιγμές απείρου κάλλους, όπως αυτές που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά και οι συμπατριώτες τους!

Γυναίκες και άντρες σέρνονται στα πεζοδρόμια μη μπορώντας να περπατήσουν από το μεθύσι. Βγάζουν τα ρούχα τους και ντύνονται σαν καρναβάλια.

Αυτές τις εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο Cardiff και μία ημέρα μετά παρουσιάστηκαν μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών που παρευρέθηκαν στο διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ στη γαλλική πόλη Perpignan με τον τίτλο «Cardiff After Dark»!

Ο 34χρονος πολωνός φωτογράφος Maciej Dakowicz δήλωσε ότι όταν τις αντίκρισε το κοινό άρχισε να γελάει σε βάρος των βρετανών… προκαλώντας την αντίδραση των βρετανικών μέσων ενημέρωσης τα οποία έγραφαν στους τίτλους τους «οι ντροπιαστικές εικόνες που τραβήχτηκαν από ξένους φακούς και που έκαναν τον κόσμο να γελά με τους Βρετανούς».