Στα χρόνια της κοινής της ζωής της με τον ινδό συγγραφέα Salman Rushdie αναφέρεται η καλλονή Padma Lakshmi, στην αυτοβιογραφία, με τίτλο «Love, Loss, and What We Ate».

Μάλιστα η top chef και πρώην μοντέλο από την Ινδία δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι ο πρώην σύζυγός της την αποκάλεσε «κακή επένδυση» όταν εκείνη δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις σεξουαλικές του επιθυμίες λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας και τον περιγράφει ως ένα ψυχρό και άκαρδο σύζυγο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη. Εκείνος ήταν 51 ετών και παντρεμένος για Τρίτη φορά και εκείνη μόλις 28.

padma3

Ο συγγραφέας των «Σατανικών Στίχων» την φλέρταρε αρχικά μέσω τηλεφώνου, αφού εκείνη ζούσε στο Λος Άντζελες ενώ το πρώτο τους ραντεβού κατέληξε στο κρεβάτι.

«Στις 3 τα ξημερώματα ξύπνησα γυμνή στο κρεβάτι ενός παντρεμένου άντρα» γράφει η Padma, η οποία συμπληρώνει ότι έφυγε από το ξενοδοχείο όπου βρέθηκαν με τον διάσημο συγγραφέα.

Ο Rushdie εγκατέλειψε την τρίτη γυναίκα του και το ζευγάρι αρχικά ζούσε έξι μήνες στο Λονδίνο και τους υπόλοιπους στο Μανχάταν. Το 2004 παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος τους άντεξε μόνο τρία χρόνια.

padma1

Η Lakshmi θυμάται πως ο συγγραφέας της έφερνε το πρωινό στο κρεβάτι και πως η ίδια άρχισε να συνηθίζει την παρέα με συγγραφείς. Η καριέρα της απογειώθηκε όταν την κάλεσαν να παρουσιάζει το Top Chef. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του  Newsweek σε ένα ρεπορτάζ για την «New India», ένα εξώφυλλο που έκανε τον σύζυγό της να ζηλέψει, όπως λέει.

Στη νέα της αυτοβιογραφία, με τίτλο «Love, Loss, and What We Ate», η ινδοαμερικανή καλλονή δεν διστάζει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την σεξουαλική της ζωή με τον διάσημο συγγραφέα.

Η ίδια εξηγεί ότι λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, η σεξουαλική επαφή είχε γίνει ιδιαίτερα επίπονη και οδυνηρή για εκείνη -πράγμα που ο σύζυγός της γνώριζε, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να της ζητάει συνεχώς σεξ. Κάποια στιγμή, θυμάται η 45χρονη, σήμερα καλλονή, εκείνος, εξοργισμένος από την άρνησή της να κάνουν σεξ, την αποκάλεσε «κακή επένδυση».

padma2

Η Lakshmi διαγνώστηκε με ενδομητρίωση, με αποτέλεσμα να μην έχει καμία ερωτική διάθεση. Τότε ο ινδός συγγραφέας έγινε έξαλλος, καθώς κατάλαβε ότι θα έπρεπε να ξεχάσει τις καυτές νύχτες που είχαν ζήσει μαζί στο παρελθόν. Ακόμα κι όταν εκείνη μπαινόβγαινε στα χειρουργεία, ο τότε σύζυγός της, δεν βρισκόταν στο πλευρό της. Όταν επέστρεφε σπίτι γεμάτη ράμματα στα γεννητικά όργανα και τα νεφρά, εκείνος έφτιαχνε τη βαλίτσα του και της δήλωνε ότι την επόμενη μέρα θα έφευγε ταξίδι -και αυτό έκανε. «The show must go on, after all» («στο κάτω-κάτω, το σόου πρέπει να συνεχιστεί»), της έλεγε, κλείνοντας την πόρτα πίσω του.