Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον θάνατο 36χρονης influencer στη Μάλτα, η οποία είχε πρόσφατα επισκεφθεί τη Μύκονο, καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε.

Η Farah El Kadhi ήταν αρχιτέκτονας στην εταιρεία «Key Concept» και διασημότητα στην Τυνησία, τη χώρα καταγωγής της. Χαρακτηριζόταν ως influencer σε θέματα ομορφιάς και προωθούσε το δικό της fashion brand, ονόματι bazarbyfaf, ενώ πληρωνόταν από μεγάλους οίκους μόδας, για να προωθήσει τα προϊόντα τους.

Δημοσίευμα της «Daily Mail» έγραψε ότι η γυναίκα ταξίδευε στη Μεσόγειο για καλοκαιρινές διακοπές και πρόσφατα είχε βρεθεί στο νησί των ανέμων, με την τελευταία ανάρτηση στα social media να προέρχεται από εκεί.

Η τελευταία ανάρτηση της Farah El Kadhi:

Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μάλτα, με στόχο να μείνει για μια εβδομάδα, αλλά πριν από λίγες μέρες η φίλη της και επίσης influencer, Soulayma Hneynia, δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή στις 17 Ιουνίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mater Dei στην πόλη Msida.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έφερε τραύματα στο σώμα, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι έφυγε «ειρηνικά στον ύπνο της» και άλλους ότι συνέβη κάτι ύποπτο. Μέχρι στιγμής, τα αίτια δεν έχουν ξεκαθαρίσει και η αστυνομία της Μάλτας διεξάγει σχετικές έρευνες.