Άναυδη έμεινε μια γυναίκα όταν μπήκε στο νέο σπίτι που νοίκιασε, γιατί βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο που ήταν σφραγισμένο περίπου μισό αιώνα και μέσα περιείχε πορνοπεριοδικά, ημερολόγια και άλλα πράγματα.

Η ανακάλυψη έγινε εφόσον ολοκληρώθηκε η μετακόμιση και συγκεκριμένα στο δωμάτιο της αδερφή της, με τον μυστικό χώρο να βρίσκεται πίσω από την ντουλάπα, ενώ η είσοδος του έμοιαζε με μικρό ντουλαπάκι.

Το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό με αποτέλεσμα μέσα να μην μπορεί να σταθεί όρθιος κάποιος, ενώ περιείχε ένα στρώμα, μαξιλάρια, κονσέρβες, πορνοπεριοδικά, ημερολόγια, κουτάκια μπύρας χωρίς αλκοόλ, ταμπόν, σερβιέτες και ένα βάζο με βαζελίνη.

«Πιστεύω πως ήταν το κρησφύγετο κάποιων εφήβων… Προσωπικά δεν θεωρώ ότι έμενε κάποιος κρυφά εδώ μέσα», έγραψε η γυναίκα σε ανάρτηση στο Reddit, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star.

Ωστόσο, μετά από 10 μέρες η γυναίκα έσπασε το συμβόλαιο και έφυγε μαζί με την αδερφή της, γιατί «ανατρίχιασε» με την παραπάνω ανακάλυψη και θεώρησε πως έπρεπε να ήξερε την ύπαρξη του χώρου, πριν νοικιάσει το σπίτι.