Σε σύγχυση βρίσκεται ένας άνδρας, γιατί ανακάλυψε τη μητέρα του να κάνει σεξ με τον κουνιάδο που είναι στην ηλικία του, ενώ πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει τις οργισμένες αντιδράσεις από την οικογένεια της συζύγου.

Ο 28χρονος ανέφερε ότι έχει μόνο τη μητέρα του, ενώ η οικογένεια της συζύγου αποτελείται από τους δύο γονείς της, τον αδερφό της και μια μικρότερη αδερφή που πηγαίνει στο κολλέγιο. Σύμφωνα με τη Mirror, η σχέση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι της επετείου των πεθερικών.

«Η σύζυγός μου υποψιαζόταν τη μητέρα μου εδώ και καιρό, αλλά δεν είχε αναφέρει κάτι. Κατά τη διάρκεια του πάρτι που έγινε στο σπίτι των πεθερικών, ανέβηκε τις σκάλες και έπιασε στο κρεβάτι τη μητέρα του και τον αδερφό της», ανέφερε ο άνδρας σε ανάρτηση στο Reddit.

Τότε, η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει κι εκείνος μπήκε στο δωμάτιο, βλέποντας τη μάνα του γυμνή, όπως και τον κουνιάδο, με τον τελευταίο να προσπαθεί να βάλει το παντελόνι και να πηγαίνει στο μπάνιο.

Άνδρας σε απόγνωση

«Ήταν μεθυσμένοι και γελούσαν», είπε ο άνδρας και πρόσθεσε πως στο δωμάτιο μπήκαν τα πεθερικά του, που έβριζαν τη μητέρα του, φωνάζοντας «πόρνη» και ότι «παρέσυρε το αγόρι τους».

«Ο τυπάς έμεινε στο απυρόβλητο, σαν να μην έκανε τίποτα. Κατηγορούσαν τη μητέρα μου, λέγοντας ότι οι χωρισμένες είναι η χειρότερη φάρα», είπε, σημειώνοντας ότι ο κουνιάδος βγήκε από την τουαλέτα ατάραχος και συνέχισε να πίνει, ενώ η μητέρα του έκλαιγε με λυγμούς.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταμάτησαν, γιατί ακολούθησε καυγάς με τη σύζυγο στο σπίτι, ενώ έμαθε ότι τα πεθερικά διαφωνούν με τη σχέση, αλλά θέλουν ο γιος τους να πάει να μείνει με τη μητέρα του.

«Από τη μία τη λένε πόρνη, αλλά από την άλλη θέλουν να μείνει με τον γιο τους και να τον φροντίζει. Πραγματικά, δεν ξέρω ποιον να κατηγορήσω για όλο αυτό. Αισθάνομαι ένας μεγάλος μ…ς», έγραψε στην ανάρτηση, προσπαθώντας να βρει βοήθεια στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.