Η τέταρτη σεζόν της σειράς «Emily in Paris» είναι διαθέσιμη στο Netflix και κατά τη γνώμη μας είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής, ενώ ο νέος έρωτας που μπήκε στη ζωή της πρωταγωνίστριας, ο Ιταλός Marcello την ξενάγησε στη Ρώμη και μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε.

Τα fashion και beauty looks της σειράς εξακολουθούν να είναι εντυπωσιακά, με πολλούς να συγκρίνουν τη Lily Collins με την Audrey Hepburn. Την είδαμε να τριγυρνά στην πρωτεύουσα της Ιταλίας με μια βέσπα φορώντας μπαλαρίνες, φορώντας μαντίλια και ψηλόμεσες φούστες σε γραμμή alpha, ενώ ακόμα μία φορά ζηλέψαμε τα έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια της που τονίζουν το πρόσωπό της.

Η make up artist της αποκάλυψε ποιο προϊόν χρησιμοποιεί (το οποίο μάλιστα είχαμε συμπεριλάβει σε προηγούμενο άρθρο μας για τα καλύτερα μολύβια φρυδιών). Πρόκειται για το Benefit Goof Proof Brow Pencil που κυκλοφορεί σε αρκετές αποχρώσεις για να βρείτε την κατάλληλη για εσάς και προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα. Είναι εύκολο στη χρήση και μπορείτε να σχηματίσετε, να γεμίσετε και να βάψετε τα φρύδια σας. Διαθέτει ειδική μύτη για ακρίβεια που δεν χρειάζεται ξύσιμο, καθώς είναι μηχανικό και έχει μαλακή υφή.

Benefit Goof Proof Brow Pencil € 33,95

Για να τελειοποιήσετε το brow look σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως και η Lily Collins, ένα ακόμη προϊόν της Benefit, το Gimme Brow+, ένα τζελ φρυδιών με χρώμα, που περιέχει μικροσκοπικές ίνες και δημιουργεί ένα φυσικά πυκνό σχήμα. Το ειδικό μικροσκοπικό, κωνικό βουρτσάκι εξασφαλίζει εύκολη και τέλεια εφαρμογή.

Benefit Gimme brow+ volumizing eyebrow gel € 33,95