Η λακ είναι από τα πιο διαχρονικά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών και στέκεται στον θρόνο της ακλόνητη όσα χρόνια κι αν περάσουν, καθώς αποτελεί τον νούμερο ένα σταθεροποιητικό παράγοντα για κάθε χτένισμα. Τι ζητάει όμως από αυτή κάθε άνθρωπος που επιλέγει μια λακ;

Αρχικά ζητάει να έχει γερό κράτημα, τώρα το πόσο γερό εξαρτάται από τα θέλω του, αυτό όμως είναι κάτι που λύνεται, καθώς πάνω στις περισσότερες λακ υπάρχει περιγραφή του πόσο γερό κράτημα προσφέρουν. Το δεύτερο που αναζητάει, είναι να μην σκληραίνει αντιαισθητικά τα μαλλιά κάνοντάς τα άκαμπτα, με αποτέλεσμα να πρέπει όποι@ τη χρησιμοποιεί να αναγκάζεται να λουστεί για να τη βγάλει.

Υπάρχει όμως τελικά μια λακ που να κάνει άψογα και τα δυο; Να μπορούμε να την εμπιστευθούμε για τη σταθερότητά της και να ξέρουμε πως, όταν τη βουρτσίσουμε, τα μαλλιά μας θα είναι σαν να μην την ψεκάσαμε ποτέ;

Υπάρχουν πάρα πολλές λακ στην αγορά, ακριβές, οικονομικές, από brand ευρείας κατανάλωσης, καθώς και luxury εταιρειών, ωστόσο, όσες κι αν δοκιμάσαμε και πιστέψτε μας είναι πάρα μα πάρα πολλές, η καλύτερη λακ που κυκλοφορεί στο εμπόριο για κάθε τύπο μαλλιών είναι πανηγυρικά η Elnett της L’Oreal.

Η συγκεκριμένη λακ κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη και πολλούς διαφορετικούς τύπους, που ο καθένας εξυπηρετεί ξεχωριστές ανάγκες μαλλιών. Όποια και να χρησιμοποιήσετε, είναι καταπληκτική. Εμείς επιλέξαμε έξι από τους τύπους του συγκεκριμένου hair spray για να δείτε ενδεικτικά τις προδιαγραφές τους:

1#. Elnett Anti-Braziness, που εξουδετερώνει κίτρινους & πορτοκαλί τόνους και προσφέρει ανάλαφρο κράτημα για έως 72 ώρες.

2#. Elnett Satin Volume, που προσφέρει δυνατό κράτημα με όγκο για έως και 24 ώρες.

3#. Elnett Satin Care, που βοηθάει στην προστασία των ταλαιπωρημένων μαλλιών, ενώ προσφέρει δυνατό κράτημα που διαρκεί.

4#. Elnett Satin Normal Hold, που προσφέρει δυνατό κράτημα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

5#. Elnett Extra Strong Hold, που προσφέρει πολύ δυνατό κράτημα για έως και 24 ώρες.

6#. Elnett Satin Shine, που προσφέρει δυνατό κράτημα για έως και 24 ώρες με εκτυφλωτική λάμψη από το πρώτο ψέκασμα.