Ποια από εμάς δεν επιθυμεί να έχει κυματιστά μαλλιά, με ελαφριές φυσικές μπούκλες; Η απάντηση είναι όλες όσες δεν έχουμε φυσικά σγουρά μαλλιά και θέλουμε να τα αποκτήσουμε χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, όπως εργαλεία θερμότητας, που ναι μεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά ταλαιπωρούν την τρίχα.

Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι, τα εργαλεία θερμότητας (π.χ. τα σίδερα για μπούκλες) μπορεί να γίνουν ανυπόφορα με τη ζέστη, ενώ καλό είναι να τα αποφεύγουμε όσο γίνεται καθώς βλάπτουν την ποιότητα των μαλλιών με τη συχνή χρήση. Εξάλλου, υπάρχει εναλλακτική λύση.

Παλιότερα, οι γυναίκες που ήθελαν τα μαλλιά σπαστά και με όγκο, χρησιμοποιούσαν ρόλεϊ, αλλά δοκιμάστε να κοιμηθείτε μ’ αυτά και θα διαπιστώσετε ότι είναι σκληρά, άκαμπτα και εντελώς ακατάλληλα για ύπνο. Πλέον όμως, υπάρχει ένα αξεσουάρ που λέγεται curling band και προσφέρει υπέροχες φυσικές μπούκλες μέσα σε λίγες μόλις ώρες και χωρίς θερμότητα. Το curling band είναι μαλακό, άρα μπορείτε να πέσετε για ύπνο το βράδυ φορώντας το στο κεφάλι σας και το πρωί να ξυπνήσετε, να το βγάλετε και να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

@alexgaboury

The easiest heatless curl tutorial🎀 Using @Luxy Hair Extensions Heatless Curling set. It’s so comfortable to sleep in and you wake up with beautiful curls every time💗 Use code ALEXGABOURY to save on luxyhair.com ✨ #luxyhairpartner #heatlesscurlerset

♬ original sound – Alex Gaboury

Aποτελείται από ένα μαλακό κύλινδρο πάνω στον οποίο πλέκετε τα μαλλιά σας, ένα hair clip για να το στερεώσετε στην κορυφή του κεφαλιού και δυο scrunchies για να στερεώσετε τα μαλλιά στις άκρες. Πριν κοιμηθείτε, τυλίγετε τα μαλλιά σας σφιχτά γύρω από τον κύλινδρο και ξαπλώνετε. Το πρωί, απλά το βγάζετε και θα έχετε αποκτήσει υπέροχες μπούκλες ενώ έχετε απολαύσει τον ύπνο σας.

@sarahbetts

putting the heatless curls headband to the test 💁‍♀️ #heatlesscurls #heatlesshair #hairtransformation

♬ original sound – Sarah Betts

Tι μπορείτε να αγοράσετε

Invisibobble Heatless Curling Set 11,90€
Σετ για μπούκλες, ροζ, 5 τεμ. Ecarla Curling Headband 9.95€
Heatless Curling Rod Set Black Heatless Hair 9,99€