Είναι επίσημο: Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Lupita Nyong’o έγινε πρέσβειρα του οίκου Chanel. Η Lupita που έχει καταγωγή από την Κένυα ανέκαθεν υπήρξε πιστή φίλη του γαλλικού οίκου υψηλής ραπτικής.

Έχει φορέσει πολλές φορές δημιουργίες με την υπογραφή του, ενώ παρακολούθησε από την πρώτη σειρά τόσο την επίδειξη Haute Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024 όσο και το show για την Άνοιξη 2025. Επίσης φόρεσε ρούχο Chanel Haute Couture στο Ετήσιο Γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες τον περασμένο Δεκέμβριο.

H Lupita Nyong’o έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Δώδεκα Χρόνια Σκλάβος»του Steve McQueen και κέρδισε Oscar, SAG Award, Critics’ Choice Award, Independent Spirit Award και NAACP Image Award για την ερμηνεία της. Υποδύεται επίσης το ρόλο της Νakia στο «Black Panther» της Marvel.

Από τις αρχές του φετινού φθινοπώρου κυκλοφορεί το δικό της podcast με τίτλο «Mind Your Own,» ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο spinoff franchise « A Quiet Place A Quiet Place: Day One.» Τέλος, αφηγήθηκε το πρώτο της παιδικό βιβλίο «Sulwe» το 2020 για το «Netflix Bookmarks: Celebrating Black Voices,» κερδίζοντας ένα βραβείο Emmy.