Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έδωσε συναυλία στο μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και εκεί βρέθηκαν, για να την παρακολουθήσουν, οι γονείς της και ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος. Η τραγουδίστρια επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με cut outs, ωστόσο εμείς σταθήκαμε στη μοντέρνα εμφάνιση του δημοσιογράφου, ο οποίος επέλεξε για το event ένα λευκό κοντομάνικο πουκάμισο με κλειστό γιακά, μια μαύρη φαρδιά παντελόνα και ασπρόμαυρα sneakers.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Νίκο Συρίγο να επιλέγει ένα τέτοιο ρούχο για μια δημόσια εμφάνισή του και… σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν οι άνδρες φορούν γενικά φαρδιές παντελόνες, η απάντηση είναι πως ναι και μάλιστα αυτή η τάση έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

Οι φαρδιές παντελόνες προσφέρουν στιλ και είναι ιδανικές, για να προσθέσουν έναν πιο χαλαρό, αλλά και μοντέρνο αέρα στο ντύσιμο. Είναι εξαιρετικά άνετες και δροσερές λόγω της χαλαρής εφαρμογής τους, προσφέρουν ελευθερία κινήσεων και είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση. Η φαρδιά γραμμή δίνει έναν σύγχρονο αέρα στο ντύσιμο, συνδυάζοντας την άνεση με την αισθητική. Είναι μια τάση που βλέπουμε όλο και περισσότερο στη μόδα των ανδρών, τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Οι φαρδιές παντελόνες διατίθενται σε διάφορα υφάσματα και σχέδια, από λινά και βαμβακερά μέχρι πιο πολυτελή υλικά όπως το μαλλί ή το βελούδο. Μπορούν να συνδυαστούν με πουκάμισα, μπλουζάκια ή ακόμα και σακάκια για ένα πιο επίσημο look. Πρόκειται για ευέλικτα κομμάτια, καθώς μπορούν να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις, από χαλαρές βόλτες και εξόδους μέχρι επαγγελματικά ραντεβού ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Ανάλογα με το πώς συνδυάζονται, μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα στιλ, ώσπου γίνονται ιδανική επιλογή για άνδρες που θέλουν να πειραματιστούν με τη μόδα.