Η Ελεονώρα Ζουγανέλη εμφανίστηκε στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου στη συναυλία «Σε άλλα μονοπάτια» και επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μακρύ φόρεμα σε λευκό και γαλάζιο χρώμα με κάθετες και οριζόντιες ρίγες το οποίο κολακεύει κάθε σωματότυπο, καθώς οι κάθετες ρίγες προσδίδουν ύψος και κάνουν τη σιλουέτα να δείχνει πιο ψηλόλιγνη, ειδικά σε αντίθεση με το κάτω μέρος του φορέματος, το οποίο ήταν ένα κομμάτι με οριζόντιες ρίγες στις ίδιες αποχρώσεις.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε ένα see through εφέ, καθώς και κοντό μανίκι και η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει από μέσα ένα body shaper κορσέ σε μαύρο χρώμα. Τα μανίκια και το κάτω τμήμα του φορέματος με τις οριζόντιες ρίγες ήταν από το ίδιο ύφασμα, μια ανάλαφρη διάτρητη δαντέλα, ενώ το κομμάτι με τις κάθετες ρίγες ήταν από διαφορετικό πανί. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, που μάγεψε ακόμη μια φορά τους θεατές με την ερμηνεία της, ολοκλήρωσε το look της με μπλε ψηλές πλατφόρμες και ασορτί σκουλαρίκια κρίκους, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε στους γήινους τόνους του καφέ και μπεζ.

Αν σας αρέσουν τα ριγέ ρούχα, τότε καλύτερα θα ήταν να επιλέξετε τις κάθετες από τις οριζόντιες ρίγες, καθώς οι κάθετες ρίγες δημιουργούν την ψευδαίσθηση του ψηλόλιγνου σώματος, ενώ οι οριζόντιες προσθέτουν με τον ακριβώς ίδιο τρόπο όγκο, που μπορεί αφ’ενός να μην υπάρχει ή αφ’ ετέρου, αν υπάρχει, να τονίζεται ακόμη περισσότερο. Οι ρίγες είναι ένα μοτίβο που ανέκαθεν ήταν μια κομψή και διαχρονική πρόταση, ωστόσο αυτή τη σεζόν έχει κάνει μια πιο bold επανεμφάνιση.